Vestiging bij u in de buurt?
  Klant aan het woord Mijn Hamelink & Menue

"Van jongs af aan was mijn wens om een eigen bedrijf te hebben. Lang heb ik niet begrepen waarom. Ruim 5 jaar  ben ik niet meer op zoek naar het antwoord en geniet van de vrijheid als ondernemer. De achtergelaten zekerheden hebben plaats gemaakt voor een leuke klantenkring en een goede honorering. Voor ondernemers heb ik altijd respect gehad, het zijn mensen met lef, geloof in zichzelf en ze worden gedreven door hun passie. Als ondernemer wil je met mensen werken, die ook zo denken. Mijn boekhouding zelf doen, ja zou kunnen. Of toch maar liever de aandacht richten op mijn eigen vakgebied. De drempel om bij een zakelijk aandoend accountantskantoor binnen te stappen was hoog. Na wat rondvraag en snuffelen in het plaatselijke krantje viel mijn oog op Hamelink & Menue. Laagdrempelig, geen fratsen en mensen die snappen wat een ondernemer nodig heeft. Ze zijn voor alles zelf ook ondernemer en dat geeft een gevoel van herkenning.  Echte ondernemers zijn mensen die vanuit hun hart werken. Een vriend zei eens: “Je krijgt de mensen om je heen, die bij je passen”.

Arsycon Glas en Geveladvies is een advies en projectmanagement bureau voor glas en gevelconstructies. De naam staat voor de synergie tussen architectuur en constructies. Mijn werkwijze is oplossingsgericht, pragmatisch en innovatief. Het ontwerpen en begeleiden van projecten met glas-metaalconstructies voor gevels en daken is mijn specialisatie. Je kunt daarbij denken aan glazen entreepartijen van theaters, musea en bedrijfspanden, glazen gevels, overkappingen of gewoon een glazen vloer in je kantoor. Na het eerste jaar hebben we de activiteiten ondergebracht in een Besloten Vennootschap. Het pensioen bouwen we in eigen beheer op in de moedermaatschappij. Hamelink en Menue heeft mij op de juiste wijze in al deze stappen begeleid.


Beste lezers, veel succes met jullie onderneming".

 

Met vriendelijke groet,

Arsycon
Advies en projectmanagement bureau voor gevels en daken|
ir. Klaas S. Schoustra
Atalanta 20
NL - 5121 MS Rijen
t: (+31) - 0161 - 233 161
M: (+31) - 06 511 54 018
e: info@arsycon.nl

 
login:
wachtwoord:
onthouden
Persoonlijke Informatie Pagina
Your Online Bookkeeping
 

 

Online Boekhouden
Digitaal dossier
Beveiliging

Code vergeten? klik hier

 
Klant aan het woord Zelfstandig? Kwaliteit
Na het eerste gesprek met M. Menue hadden we direct een goed gevoel. Ze waren ook enthousiast over onze plannen wat ons ook weer stimuleerde. Er werd met ons meegedacht en Marc is met ons meegegaan naar onze leverancier om ons te helpen met onderhandelen.

Lees verder >>

Heeft u een zelfstandig administratiekantoor of heeft u plannen in die richting? Bezoek dan onze website:

startjeeigenadministratiekantoor.nl


Alle rechten voorbehouden